Hüttenkäse wrap met hummus

Duur: 15 min + 30 min wachttijd / 1 persoon
SLICESY® MET HAKMES, FIJNE RASP, FIJNE GLEUF – MULTIMES – MAATBEKER (600 ML)

Met deze zelfgemaakte hüttenkäse wrap geef je jezelf een frisse en voedzame boost! De luchtige wrapbasis is snel en makkelijk gemaakt met de bamix®. Het vormt de perfecte bodem voor een laagje hummus en knapperige rauwkost. Licht, gezond en vol met eiwitten. De hüttenkäse wrap met hummus is ideaal als lunch of lichte maaltijd. En niet alleen een feestje om te maken, maar ook om van te genieten. Een gezonde maaltijd waar je blij van wordt!

Ingrediënten

Voor de hüttenkäse wrap

» 200 g hüttenkäse
» 2 eieren
» halve avocado
» halve wortel
» 3 radijsjes
» paar blaadjes verse koriander
» 1 theelepel paparikapoeder
» peper en zout

Voor de hummus

» 1 pot kikkererwten (350 g)
» 50 ml extra vierge olijfolie
» 2 eetlepels tahin
» 1 knoflookteentje
» 1 theelepel za’atar
» 1 theelepel paprikapoeder
» kneepje citroensap

Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Doe de hüttenkäse en de eieren in de maatbeker. Breng het geheel op smaak met paprikapoeder, peper en zout. Steek het multimes op de bamix®. Mix het geheel en giet vervolgens op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet de hüttenkäse voor 25 minuten in de voorverwarmde oven totdat deze gaar en goudbruin is geworden.
  2. Maak in tussentijd de hummus. Laat de kikkererwten uitlekken, maar bewaar het vocht. Steek het hakmes in de SliceSy® en voeg alle ingrediënten voor de hummus toe. Meng tot een glad en smeuïg geheel. Proef de hummus en breng eventueel nog iets op smaak. Is de hummus te dik? Dan kun je wat vocht van de kikkererwten toevoegen. Is de hummus te droog? Een scheutje extra citroensap of olijfolie doet wonderen.
  3. Haal de hüttenkäse wrap uit de oven en laat iets afkoelen. Snijd de avocado in plakjes. Steek de fijne rasp in de SliceSy® en rasp de wortel. Verwijder de fijne rasp en steek de fijne gleuf in de SliceSy®. Snijd de radijsjes in plakjes.
  4. Besmeer de hüttenkäse wrap met flink wat hummus. Garneer met de avocado, wat wortel, de radijsjes en de blaadjes koriander.

Pittige pompoensoep met chorizo

Duur: 35 min / 4 personen
PROCESSORMOLEN EN MULTIMES

Het is weer tijd voor herfstige gerechten met pompoen! Dit keer een recept voor pittige pompoensoep met chorizo. Echt comfort food met een twist door hem te garneren met een crumble van chorizo. De combinatie van de zachte, zoete pompoen en de kruidige chorizo is een match made in heaven. En met de bamix krijgt de pittige pompoensoep een heerlijk romige textuur!

Ingrediënten


»
1 kilo pompoen
» 1 liter kippenbouillon
» 100 g chorizo
» 75 ml zure room
» 30 g pompoenpitten
» 2 knoflooktenen
» 1 rode ui
» 1 rode peper
» 1 eetlepel bloem
» 1 eetlepel roomboter
» 1 theelepel kerrie
» klein stukje verse gember

Bereiding
  1. Snijd de rode ui en rode peper in grove stukken. Zorg dat je de zaadlijsten van rode peper eerst verwijdert. Schil de gember en snijd de gember en knoflook in kleine stukjes. Doe de roomboter in een soeppan en laat deze op het vuur smelten. Voeg de stukken rode ui, rode peper, gember en knoflook toe. Bak vijf minuten op middelhoog vuur totdat de ui glazig begint te worden.
  2. Maak in tussentijd de pompoen schoon. Schil de pompoen en haal de pitten eruit. Snijd de pompoen in stukken. Zorg dat je 1 kilo aan vruchtvlees van de pompoen over hebt. Voeg de stukken pompoen samen met de bloem toe aan de pan. Meng het geheel en laat vijf minuten op middelhoog vuur bakken.
  3. Voeg dan de kippenbouillon en kerrie toe. Kook de pompoensoep voor 25 minuten op middelhoog vuur.
  4. Snijd voor de crumble van chorizo de chorizo in grove stukken en doe deze in de processormolen. Hak met behulp van de bamix® de chorizo in fijne stukken. 
  5. Doe de chorizo in een droge koekenpan en bak op middelhoog vuur totdat de chorizo krokant is geworden. Dit duurt zeker wel 10 minuten. Laat de crumble van chorizo vervolgens op een bord met keukenpapier uitlekken. Er komt namelijk heel wat vet vanaf. Zet de crumble van chorizo tot gebruik apart.
  6. Steek het multimes op de bamix® en pureer de pompoensoep. Breng eventueel nog iets meer op smaak met peper en zout. Serveer de pittige pompoensoep met wat zure room, de crumble van chorizo en de pompoenpitten.

Viral komkommersalade met gerookte zalm

Duur: 10 min / 1 persoon
SLICESY® MET BREDE GLEUF, FIJNE GLEUF EN HAKMES

Ben je al bekend met de verschillende komkommersalades van de Canadese foodinfluencer Logan? De video’s op TikTok gingen viral en zijn inmiddels al meer dan een miljard keer bekeken. De komkommers gaan door het dak en zijn inmiddels zelfs in de supermarkt niet altijd even goed verkrijgbaar. Het succes van Logan? De recepten voor de komkommersalades zijn verrassend simpel, maar echt onweerstaanbaar! Wij gaan met de bamix® SliceSy® aan de slag met de komkommersalade met gerookte zalm en maken hem net nog even iets anders dan het recept van Logan. Misschien zelfs nog wel lekkerder!

Ingrediënten


»
1 komkommer
» 1 rode ui
» 50 g gerookte zalm
» 50 g roomkaas met kruiden
» 1 eetlepel kappertjes
» 1 eetlepel citroensap
» 1 theelepel everything bagel kruidenmix
» paar takjes verse dille

Bereiding
  1. Snijd de komkommer in de lengte door de helft. Steek de brede gleuf in het inzetstuk van de SliceSy®. Snijd de komkommer in plakjes. 
  2. Haal de brede gleuf uit het inzetstuk en vervang deze door de fijne gleuf. snijd de rode uit in dunne plakjes.
  3. Steek als laatste het hakmes in de SliceSy® en hak de gerookte zalm en dille grof. 
  4. Voeg alle ingrediënten toe aan een glazen pot of plastic bak met deksel. Doe de deksel dicht en schud totdat alles goed gemengd is. Eet de komkommersalade met gerookte zalm zo uit de pot met eetstokjes.

Snelle vegetarische curry met aubergine

Duur: 30 min / 4 personen
MULTIMES – MAATBEKER (1L)

Deze snelle vegetarische curry met aubergine is een smaakexplosie die je in slechts 30 minuten op tafel zet. De zachte aubergine combineert prachtig met de rijke, zelfgemaakte rode currypasta, kikkererwten en romige kokosmelk. Serveer het met naanbrood voor een heerlijke, vullende maaltijd die zowel voedzaam als vol van smaak is. Ideaal voor een doordeweekse avond!

Ingrediënten

Voor de snelle vegetarische curry met aubergine

» 2 aubergines
» 200 g kikkererwten uit blik
» 1 blik tomatenblokjes (400 g)
» 200 ml kokosmelk
» 15 g verse koriander
» 2 el kokosolie
» 1 el chilivlokken
» naanbrood voor erbij
» peper en zout

Voor de rode currypasta

» 2 knoflooktenen
» 1 sjalot
» 1 rode peper
» 1 el tomatenpuree
» 1 el garam masala
» 1 klein stukje verse gember
» 1 tl kurkuma
» 1 tl komijnzaad
» 1 tl korianderzaad
» sap van een halve citroen
» mespunt zout

Bereiding
  1. Snijd de aubergines in blokjes. Bestrooi de aubergine met flink wat zout om het vocht te onttrekken. Laat tien minuten intrekken en dep ze dan met wat keukenpapier droog.
  2. Maak in de tussentijd de rode currypasta. Rooster hiervoor het komijnzaad en korianderzaad in een droge koekenpan tot ze gaan geuren.
  3. Doe beide specerijen en alle overige ingrediënten voor de rode currypasta in de maatbeker. Steek het multimes op de bamix® en hak het geheel fijn tot een gladde currypasta.
  4. Verhit een grote pan met één eetlepel kokosolie. Bak de aubergine goudbruin. Haal de blokjes aubergine uit de pan en zet apart. Bak in de overige kokosolie de rode currypasta aan. Voeg vervolgens de tomatenblokjes en kokosmelk toe. Meng alles goed door elkaar en laat het mengsel vijf minuten sudderen.
  5. Voeg de blokjes aubergine en de uitgelekte kikkererwten toe. Laat de curry met aubergine nog even sudderen. Breng eventueel nog op smaak met wat peper en zout. Garneer de snelle vegetarische curry met aubergine met verse koriander en chilivlokken. Serveer met het naanbrood.

Bamix Snacks en Zoetigheden

Bamix Snacks en Zoetigheden

Bamix Snacks en Zoetigheden

Caesar salade met gerookte kip

Duur: 15 min / 2 personen
MENGER – MAATBEKER (1L)

Op zoek naar een snelle, voedzame lunch of een lichte avondmaaltijd? Deze caesar salade met gerookte kip is je nieuwe favoriet! De klassieke smaken van gerookte kip, knapperige croutons en een romige huisgemaakte dressing, maken dit gerecht tot een echte topper. Binnen 15 minuten heb je een heerlijke salade op tafel staan, ideaal voor een drukke dag!

Ingrediënten

 

Voor de caesar salade met gerookte kip

» 200 g romaine sla
» 150 g gerookte kip
» 50 g Parmezaanse kaas flakes
» 3 eieren
» 2 witte boterhammen
» olijfolie
» zeezout

Voor de caesardressing

» 50 ml olijfolie
» 30 g Parmezaanse kaas
» 1 eidooier
» 1 knoflookteen
» 1 eetlepel citroensap
» 1 theelepel ansjovispasta
» 1 theelepel Franse mosterd (fijn)
» 1 theelepel worcestersaus
» zwarte peper

Bereiding
  1. Begin met het maken van de dressing. Doe hiervoor de Parmezaanse kaas en de knoflook in de maatbeker. Steek het multimes op de bamix® en hak de Parmezaanse kaas en knoflook fijn.
  2. Voeg de eidooier, citroensap, ansjovispasta, Franse mosterd en worcestersaus toe. Steek de menger op de bamix® en meng het geheel. Voeg vervolgens langzaam de olijfolie toe totdat de dressing dik en romig wordt en alle olijfolie toegevoegd is. Breng de caesardressing op smaak met wat versgemalen zwarte peper. Zet tot gebruik apart.
  3. Snijd de witte boterhammen in vierkantjes. Doe een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de stukjes brood totdat ze goudbruin worden. Breng op smaak met wat zout. Snijd de gerookte kip in plakjes. Kook de eieren totdat ze ongeveer qua gaarheid medium zijn. Laat ze goed schrikken, pel ze en snijd ze door de helft.
  4. Giet de dressing over de salade en meng goed door de salade heen. Garneer de salade met de gerookte kip, croutons, Parmezaanse kaas flakes en de gekookte eitjes. Serveer de caesar salade met gerookte kip meteen.

Bamix Snacks en Zoetigheden

Bamix Snacks en Zoetigheden

Romige courgettepasta met citroen

Duur: 25 min / 4 personen
MULTIMES – PROCESSORMOLEN

Een zomerse pasta vol met veggies! Met deze romige courgettepasta met citroen proef je de zon. Het recept is gemakkelijk om te maken en uitermate geschikt voor vegetariërs. We maken een romige saus door de courgettes samen met ricotta met de bamix® te pureren. De citroen maakt de saus helemaal af. Eet smakelijk!

Ingrediënten

 

» 300 g spaghetti
» 2 courgettes
» 100 g spinazie
» 100 g ricotta
» 75 g Parmezaanse kaas
» 1 biologische citroen
» 2 knoflooktenen
» 1 theelepel chilivlokken
» handje verse basilicum
» olijfolie
» peper en zout

Bereiding
  1. Snijd de knoflook in plakjes en de courgette in halve maantjes. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak hierin kort de knoflook. Voeg daarna de courgette toe en bak 10 minuten op middelhoog vuur totdat de courgette zacht is geworden. Bak op het laatst kort de spinazie mee en laat deze slinken.
  2. Kook in de tussentijd de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Doe het courgettemengsel samen met de ricotta, sap en rasp van de citroen en de chilivlokken in een kom. Houd wat van het citroenrasp over om de pasta later mee te garneren. Steek het multimes op bamix® en pureer tot een romige saus. Breng de saus op smaak met peper en zout.
  4. Doe de Parmezaanse kaas in de processormolen en maal fijn.
  5. Giet de spaghetti af en voeg samen met de courgettesaus toe aan de pan. Bewaar wat van het kookvocht en voeg dit toe aan de pasta. Meng het geheel goed door. Serveer de romige courgettepasta met de Parmezaanse kaas en wat blaadjes verse basilicum. Besprenkel eventueel met nog wat olijfolie en strooi de overgebleven citroenrasp en eventueel nog wat chilivlokken eroverheen.

Bamix Snacks en Zoetigheden

Bamix Snacks en Zoetigheden

Japanse steak van de BBQ

Duur: 25 min / 4 personen
PROCESSORMOLEN MET POEDERSCHIJF – MENGER – MAATBEKER (1L)

Hou je ook zo van Aziatische gerechten? Maak dan eens deze Japanse steak van de BBQ. De sappige steak wordt verrijkt met een zelfgemaakte kruidenrub en een pittige wasabimayonaise. Een explosie van umami in je mond en een gerecht dat er ook nog eens prachtig uitziet!

Ingrediënten

Voor de Japanse kruidenrub

» 1 eetlepel zeezout
» 1 theelepel peperkorrels
» 1 theelepel uienpoeder
» 1 theelepel knoflookpoeder
» 1 theelepel sesamzaadjes
» 1 theelepel komijnzaad
» 1 theelepel gemalen koriander
» 1/2 theelepel chilivlokken
» 1/2 theelepel gember

Voor de wasabimayonaise

» 1 ei
» 300 ml zonnebloemolie
» 3 eetlepels wasabi
» 1 eetlepel witte wijnazijn
» 1/2 theelepel Franse mosterd (fijn)
» peper en zout

Voor de Japanse steak

» 600 g biefstuk aan één stuk
» 2 knoflookteentjes
» 1 rode peper
» 1 eetlepel furikake
» 1 lente-ui
» paar cressen
» olijfolie
» zonnebloemolie
» peper en zout

Bereiding
  1. Begin met het maken van de Japanse kruidenrub. Doe hiervoor alle kruiden in de processormolen en leg de poederschijf erin. Zet de bamix® op de processormolen en maal de kruiden fijn.
  2. Maak de wasabimayonaise door het ei, de zonnebloemolie, de wasabi, witte wijnazijn en Franse mosterd in de maatbeker te doen. Steek de menger op de bamix®, zet de bamix® op de bodem van de beker en laat hem draaien op eerste snelheid. Laat de bamix® op de bodem staan tot er rond de voet een dikke massa ontstaat. Schakel nu naar de tweede snelheid en beweeg naar boven terwijl je langzaam op de massa duwt. Ga daarna nog een paar keer op en neer in de maatbeker zodat alle olie volledig gemengd is.
  3. Breng de wasabimayonaise op smaak met peper en zout. Eventueel kun je nog meer wasabi toevoegen, maar dat is hoe pittig je de mayonaise zelf wenst. Zet de wasabimayonaise apart. Je kunt de maatbeker afsluiten met de deksel en zo zeker nog één week in de koelkast bewaren.
  4. Laat het vlees op temperatuur komen. Steek de barbecue aan en verwarm tot een temperatuur van 200 graden.
  5. Dep het vlees droog, vet het goed in met olijfolie en verdeel de kruidenrub vervolgens over het vlees. Grill het vlees op de barbecue twee minuten aan beide kanten. Haal van de barbecue en laat vijf minuten in aluminiumfolie rusten.
  6. Maak in de tussentijd de gefrituurde knoflook door de knoflook in dunne plakjes te snijden. Zet een koekenpan met een flinke laag zonnebloemolie op het vuur op hoog vuur. Frituur de plakjes knoflook hierin totdat deze krokant en goudbruin zijn geworden. Haal ze met een keukenspaan uit de pan en laat op een bord met wat keukenpapier uitlekken.
  7. Snijd de rode peper in dunne plakjes, de lente-ui in dunne ringen en het vlees in dunne plakken. Verdeel het vlees over een mooi bord. Doe wat dotjes van de wasabimayonaise op het vlees. Garneer de Japanse steak van de BBQ met de gefrituurde knoflook, rode peper en lente-ui. Bestrooi met wat furikake en maak af met wat cressen.

Bamix Snacks en Zoetigheden

Bamix Snacks en Zoetigheden

Geroosterde bloemkool met romescosaus

Duur: 30 min / 4 personen (als bijgerecht)
MULTIMES – MAATBEKER (600 ML)

Bloemkool wordt vaak onderschat, maar zo geroosterd op de barbecue krijgt het een ware transformatie. Samen met de romescosaus is dit gerecht er eentje om te onthouden! Romescosaus is een traditionele Spaanse saus gemaakt van geroosterde paprika’s, tomaten, rode peper, amandelen en nog meer smaakmakers. De geroosterde bloemkool met romescosaus is ideaal als bijgerecht bij een zomerse barbecue of als vegetarisch hoofdgerecht.

Ingrediënten

Voor de geroosterde bloemkool

» 1 bloemkool
» 75 g feta
» 15 g amandelschaafsel
» handje platte peterselie
» extra vierge olijfolie
» peper en zout

Voor de romescosaus

» 50 g amandelen
» 50 ml extra vierge olijfolie
» 2 puntpaprika’s
» 2 grote tomaten
» 2 knoflookteentjes
» 1 rode peper
» 1 sneetje oud brood
» 1 eetlepel rode wijnazijn
» 1 eetlepel paprikapoeder

Bereiding
  1. Steek de barbecue aan en verwarm tot een temperatuur van 200 graden.
  2. Begin met het maken van de romescosaus. Rooster de amandelen in een roestvrijstalen pan op de barbecue en zet apart. Haal de schil van de knoflookteentjes. Rooster de knoflookteentjes en het sneetje oud brood kort op de barbecue. Snijd het brood in grove stukken en zet apart.
  3. Rooster daarna de puntpaprika’s, tomaten en rode peper op de barbecue totdat de schil zwart begint te blakeren en de groenten zacht zijn. Haal de groenten dan van de barbecue en laat ze iets afkoelen. Verwijder de schil van de puntpaprika’s, tomaten en rode peper. Verwijder de zaden van de puntpaprika’s en de rode peper. Snijd alle groenten in grove stukken.
  4. Doe alle ingrediënten behalve de olijfolie in de maatbeker. Steek het multimes op de bamix® en mix tot een gladde pasta. Voeg beetje bij beetje de olijfolie toe terwijl de bamix® draait en meng net zolang tot er een gladde saus ontstaat. Proef en breng eventueel nog op smaak met peper en zout. Bewaar de saus tot gebruik in de koelkast.
  5. Rooster het amandelschaafsel in de roestvrijstalen pan op de barbecue en zet ook deze apart. Snijd het blad van de bloemkool en snijd de bloemkool in plakken van ongeveer twee centimeter dik. Wrijf de plakken bloemkool in met wat olijfolie en bestrooi deze met peper en zout naar smaak. Leg de bloemkool op het rooster van de barbecue en grill de plakken ongeveer drie minuten per kant. Haal de gegrilde bloemkool van de barbecue en zet apart.
  6. Begin nu met de opmaak van het gerecht. Verdeel de romescosaus over een schaal. Leg hier de geroosterde bloemkool op. Verkruimel de feta over het gerecht. Besprenkel met wat olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Garneer de geroosterde bloemkool met het geroosterde amandelschaafsel en de platte peterselie.

Bamix Snacks en Zoetigheden

Bamix Snacks en Zoetigheden

Bamix Snacks en Zoetigheden

Spareribs maken

Duur: 15 min +240 min wachttijd + 150 min op de bbq/ 4 personen
MULTIMES – MAATBEKER (600ML)

We hebben ze allemaal een keertje gegeten, maar waarschijnlijk nog niet zo vaak zelf gemaakt. Terwijl je met een lekkere marinade heel gemakkelijk goede spareribs op tafel zet. We marineren de spareribs op Aziatische wijze en maken ze klaar op de barbecue. Speciaal voor mannen die wel van een stukje vlees met veel smaak houden!

Ingrediënten

Voor de spareribs

» 2 kilo spareribs
» 1 lente-ui

Voor de marinade

» 75 ml sojasaus
» 75 ml hoisinsaus
» 30 ml rijstazijn
» 25 ml sesamolie
» 40 g bruine basterdsuiker
» 3 knoflookteentjes
» 1 eetlepel sriracha
» 1 eetlepel honing
» stukje gember (5 g)

Bereiding
  1. Verwijder het membraan (vliesje) aan de achterkant van de spareribs. Dit kun je het beste met een stuk keukenpapier doen, omdat het nogal een glibberig klusje is.
  2. Doe alle ingrediënten voor de marinade in de maatbeker. Steek het multimes op de bamix® en meng er een mooie marinade van.
  3. Doe de spareribs in een ovenschaal en giet hier de marinade over. Dek de schaal af en laat minimaal vier uur in de koelkast marineren.
  4. Laat de spareribs voor het bereiden op kamertemperatuur komen. Bereid in de tussentijd de barbecue voor. Verwarm de barbecue op indirecte hitte op 130 graden. Plaats de spareribs op de barbecue en sluit het deksel.
  5. Draai de spareribs af en toe om en bestrijk ze met de marinade. Laat de spareribs ongeveer 2,5 uur op de barbecue grillen totdat ze mals zijn en gemakkelijk van het bot loskomen.
  6. Haal de spareribs van de barbecue. Snijd de lente-ui in ringen en garneer hier de spareribs mee.

Bamix Snacks en Zoetigheden

Bamix Snacks en Zoetigheden

Bamix Snacks en Zoetigheden

Bowl met gegrilde tonijn

Duur: 25 min / 2 personen
SLICESY® MET FIJNE GLEUF, FIJNE RASP – MULTIMES – MAATBEKER (400ML)

Van een bowl maken, word je altijd blij! Je kunt hem volstoppen met verschillende groenten, rijst of noedels en andere lekkere goodies. Het is gezond, makkelijk te maken en ziet er ook nog eens heel kleurrijk uit. Deze bowl met gegrilde tonijn is ideaal voor een zomerse avond buiten. Eet hem in de tuin, neem hem mee voor een picknick of eet hem op het strand. Als dat geen perfecte zomeravond is?

Ingrediënten

Voor de bowl met gegrilde tonijn

» 150 g witte rijstnoedels
» 2 stukken verse tonijn (125 g per stuk)
» 100 g edamame bonen
» 1/2 komkommer
» 1/2 meiraap
» 2 wortels
» paar radijsjes
» halve limoen
» verse koriander en kiemen als garnering
» 2 eetlepels sesamzaadjes
» 1 eetlepel furikake
» olijfolie

Voor de dressing

» 2 eetlepels sojasaus
» 1 eetlepel rijstazijn
» 1 eetlepel sesamolie
» 1 theelepel honing
» 1 knoflookteen
» klein stukje gember (2 g)
» peper en zout

Bereiding
  1. Begin met het koken van de noedels volgens de aanwijzingen van de verpakking. Spoel ze af met koud water en laat ze afkoelen.
  2. Doe alle ingrediënten voor de dressing in een kleine maatbeker. Steek het multimes op de bamix® en meng tot een gladde dressing. Breng eventueel nog op smaak met wat peper en zout. Zet de dressing apart.
  3. Schil de meiraap en de wortels. Steek de fijne gleuf in de SliceSy® en snijd de komkommer, meiraap en radijsjes in schijfjes. Steek de fijne rasp in de SliceSy® en rasp de wortels.
  4. Verdeel de sesamzaadjes over de tonijn en breng de tonijn op smaak met peper en zout. Doe wat olijfolie in een koekenpan en grill de tonijn aan alle kanten kort aan. Laat de tonijn vervolgens rusten.
  5. Snijd de limoen in partjes en de koriander grof. Verdeel de noedels over twee borden en leg hierop alle groenten. Snijd de tonijn in plakjes en leg op de bowl. Besprenkel de bowl met gegrilde tonijn met de dressing. Garneer met de furikake, koriander en kiemen.

Bamix Snacks en Zoetigheden

Bamix Snacks en Zoetigheden

Bamix Snacks en Zoetigheden