Wat Schaft De Podcast spendeert het najaar met bamix®

Luisteren naar bamix® bij Wat Schaft De Podcast

Een hele tijd geleden al kwamen we Jeroen & Jonas tegen op de Culiperslunch. Al snel werd duidelijk dat onze wegen zéker nog gingen samenkomen. Zo gezegd zo gedaan, we gingen samen aan de slag!

Nu, wat is Wat Schaft de Podcast? De naam zegt het zelf al, een podcast natuurlijk! Meer bepaald een Nederandse podcast over lekker eten en drinken. Perfect voor alle nieuwsgierigaards en kitchen aficionado’s Een ideale match voor bamix®. Elke twee weken behandelen ze een nieuw thema. Een ingrediënt, keukentool, speciale gast… noem maar op. Ze praten gezellig over de nieuwste trends of gouden klassiekers, het is net alsof je bij hen aan tafel schuift.
Intussen zijn we hier bij bamix® Nederland trouwe Wat Schaft de Podcast fans en heel trots op deze leuke samenwerking. We waren in 2023 het hele najaar af en toe te horen in hun afleveringen, misschien heb je het wel gehoord?

Meer weten? Neem een kijkje op de Instagram-pagina of hun website.
Veel luisterplezier!

Mariëtte van Overetengesproken.nl is fan van bamix®

Overetengesproken.nl loves bamix®

Mariëtte verzamelt al jaren recepten op haar blog: overetengesproken.nl. Ze vertelt ook over meer dan enkel recepten: tips & tricks, de nieuwste snufjes, fijne weetjes… aan leesplezier geen gebrek.

Met plezier lieten we haar dan ook eens met de bamix® Superbox werken. Een uitgebreide box waardoor je met één staafmixer & enkele kleine accessoires een complete keukenmachine hebt. Ze ging er gretig mee aan de slag en ontdekte al snel hoe vlot je met het toestel werkt. Zo maakte ze één van haar bekendste recepten opnieuw: de kransekake! De bamix® processormolen toonde zich als een waardige keukenhulp om vlotjes vers amandelmeel te maken. Met datzelfde amandelmeel maakte ze ook verrukkelijke marsepeinen aardappeltjes!

Hou zeker haar Instagrampagina in de gaten voor meer lekkernijen: @overetengesproken.nl

Smakelijk!

Ben jij onze nieuwe bamix® demokok?

Ben jij onze nieuwe bamix® demokok?

Ben jij een bamix® lover met een hart voor koken? Heb je ook nog eens fantastische verkoopskills? Dan zijn we op zoek naar jou! 🔎⁠

We speuren voor bamix® naar gedreven demokoks, klaar om onze kanjers van producten te presenteren in Zuid- en Midden-Nederland 👨‍🍳 ⁠
Weet jij als de beste de aandacht te trekken van klanten en leg jij met Zwitserse precisie uit hoe onze keukenmachines werken? Laat ons weten waarom jij de geknipte persoon bent voor deze job! Het gaat om een functie op freelance basis, je geeft dus aan ons gewoon je beschikbaarheden door. Lekker handig! Licht in je mail zeker je ervaring met koken/verkoop en je interesse voor het vak toe. ⁠

✉️anique.meijer@bodartbamix.nl⁠

Tot binnenkort?

bamix® blinkt op Chefs & Shakers

bamix® (Chefs &) shaket met Don Papa

Dit jaar stond er een geweldig leuk event in de agenda: de Nederlandse editie van Chefs & Shakers!

Tijdens de halve finale en de finale kreeg elk kookeiland een eigen bamix®. Wat een meesterlijke creaties zijn er gemaakt! Als trotse partner schonken we meer dan graag een bamix® cordless als prijs. Hier is het duo van café Annelies mee aan de haal gegaan, gefeliciteerd! We wensen jullie enorm veel snoerloze keukenavonturen toe.

Tot de volgende editie?

 

Lees ook het digitale Don Papa Rum magazine! De eerste editie: een Special over Chefs & Shakers 2023.

bamix® in Trouw

“De bamix® stelt nooit teleur”

We verschenen met onze tijdloze staafmixer in Trouw. Journaliste Andrea Bosman vertelt zelfs over haar persoonlijke ervaring met bamix®.  Lees het volledige artikel hier.