“Een winterse detoxsalade, heerlijk krokant en met een zoet-hartige smaak. Met mosterdvinaigrette maak je het helemaal af!”

Ingrediënten

 

Voor 4 personen
»
250 g knolselderij
» 2 appels
» 80 g gepelde walnoten
» 100 g comté
» 1 sjalot
Voor de vinaigrette
»
120 g Griekse yoghurt
» Peper en zout
» Het sap van 1 citroen
» Het sap van 1 limoen
» 1 handje verse peterselie
» Enkele takjes bieslook
» 1 eetlepel mosterd
» 1 snuifje nootmuskaat

Bereiding

 

  1. Schil de knolselder en de appels. Snij ze in grove stukken en rasp ze met de SliceSy-rasp met grove gaten. Snipper de sjalot fijn. Snij de comté in dunne reepjes. Doe ze in een slakom en zet die aan de kant.
  2. Doe alle ingrediënten voor de vinaigrette in een kan. Maak het multifunctionele mes vast op de Bamix en mix op snelheid 2 tot je een egale saus krijgt. Giet de vinaigrette over de salade, strooi er de gemalen noten over en meng. Bewaar koel of serveer meteen.

Bamix Snacks en Zoetigheden

Bamix Snacks en Zoetigheden

Bamix Snacks en Zoetigheden