Ingrediënten
4 personen – Bereidingstijd: 10 min – Kooktijd: 10 min

» 285 g Griekse yoghurt
» 250 g zelfrijzend bakmeel
» 1/2  koffielepel zout
» 3 eetlepels gesmolten boter
» 2 teentjes knoflook
» 1 koffielepel koriander of fijngesnipperde verse peterselie

Bereiding

 

  1. Doe het zelfrijzend bakmeel, de Griekse yoghurt en het zout in de SliceSy van de bamix. Mix tot je een homogeen mengsel verkrijgt.
  2. Verdeel het naandeeg in acht gelijke porties. Bestrooi je werkblad met fijn laagje bloem. Vlak elk deegbolletje af met een deegroller. Zorg dat je een platte, ovale vorm van zo’n 3-4 mm dik verkrijgt.
  3. Laat een antiaanbakpan op een gematigd vuur opwarmen. Leg er dan een deegportie in en laat die aan elke zijde drie minuten bakken. Doe zo verder tot alle naanbrood gebakken is.
  4. Meng de gesmolten boter en de fijngesneden knoflook in een kom. Besmeer elke naan met lookboter en werk af met wat koriander of versnipperde peterselie.

Bamix Snacks en Zoetigheden

Bamix Snacks en Zoetigheden

Bamix Snacks en Zoetigheden