De ijsjes kan je zelfs als ontbijt opsmullen.
Ingrediënten
Voor 4 à 5 ijsjes
» 275 g Griekse yoghurt
» 125 ml melk
» 2 theelepels honing
» 65 g granola
» 6 à 8 ijsblokjes
» 120 g gemengde bessen (bv. blauwe bessen, zwarte bessen, frambozen, aardbeien…)
Bereiding
- Meng de melk met de yoghurt en één theelepel honing. Verdeel het mengsel over de ijsjesvormen.
- Hak de bessen fijn met het multimes en verdeel het mengsel over de ijsvormen.
- Meng de granola met één theelepel honing en verdeel de granola ook over de ijsjesvormen.
- Steek de stokjes in de vormen en zet minstens 4 uur in de vriezer.
- Laat de vormen even onder warm of heet stromend water lopen om ze makkelijk uit de vormen te halen.
Smakelijk!
Tips
- Wil je mooi gescheiden kleuren? Zet de ijsjes dan even in de vriezer voor je er het bessenmengsel bij giet.
- Zakt de granola in het ijsje? Zet de ijsjes weer even in de vriezer.