Duur: 5 min / 6 personen
MULTIMES – MAATBEKER (1L)
We love Italiaanse cocktails! Zo ook deze Bellini met prosecco en perzikpuree. Met de lekkere perzikenaroma’s neemt het drankje je mee op reis naar de smaakvolle straten van Venetië waar de Bellini zijn oorsprong heeft. Of je nu een feestje viert of gewoon wilt genieten, met een Bellini proef je de zomer!
Ingrediënten
» fles gekoelde prosecco (750 ml)
» 3 rijpe perziken
» 1 eetlepel kristalsuiker
Bereiding
- Je kunt de perziken schillen, maar dit hoeft niet per se. Wij hebben het in ieder geval niet gedaan. Snijd stukken van de perziken af.
- Doe de perzikstukjes samen met de kristalsuiker in de maatbeker. Steek het multimes op de bamix®, schakel het toestel aan op de tweede snelheid en meng het geheel.
- Verdeel de perzikpuree over zes glazen. Giet hier de prosecco bij tot net onder de rand.
- Roer voorzichtig met een lepel om de Bellini te mengen en serveer direct.