Duur: 15 min / 2 personen
MULTIMES, MENGER, MAATBEKER (1L)
Er zijn altijd wel bananen en eieren in huis. Je kunt voor deze pannenkoekjes zelfs rijpe bananen gebruiken voor nog meer smaak. Een ding is zeker: de banaan-ei pannenkoekjes zijn om te smullen. Met de bamix als hulpmiddel zijn ze echt zo gemaakt. Een heerlijk ontbijt voor in het weekend of juist om van een doordeweekse dag een feestje te maken!
Ingrediënten
» 2 eieren
» 1 banaan
» 50 g bloem
» klontje roomboter
» 1 theelepel bakpoeder
» 1 theelepel kaneel
» snufje zout
» blauwe bessen naar smaak
» maple syrup naar smaak
Bereiding
- Doe de banaan in de maatbeker. Steek het multimes op de bamix® en pureer de banaan fijn.
- Voeg de eieren toe samen met de bloem, bakpoeder, kaneel en een snufje zout. Steek de menger op de bamix® en meng het geheel tot een mooi beslag.
- Doe een klontje roomboter in een koekenpan en bak de banaan-ei pannenkoekjes op middelhoog vuur goudbruin.
- Serveer de banaan ei pannenkoekjes meteen met naar smaak blauwe bessen en maple syrup.