bamix® wordt 70 jaar!

Twee feestelijke jubileumtoestellen

Dit jaar blaast bamix® 70 kaarsjes uit! Daarom trappen ze het feestjaar in gang met een feestelijke jubileumbox. Breng het verjaardagsfeest naar je keuken met deze Olive of Mint Jubilee editie. Fan van deze kanjer? Wees er snel bij, het is een limited edition! Je vindt ze bij enkele van onze verdeelpunten.

What’s in the box?

  • bamix® M200 staafmixer in Mint/Olive met satijnachtige afwerking
  • 3 hulpstukken (multimes, menger, klopper)
  • zwarte processormolen
  • bekerset (400ML + 600ML)
  • reinigingsborstel
  • zwarte Deluxe standaard

“Zwitserse klasse in de keuken sinds 1954.”

Hét Zwitsers keukenicoon viert zijn 70ste verjaardag in 2024. Wat begon als uitvinding van Roger Perrinjaquet in 1954, groeide uit tot een onmisbare keukenhulp. Roger doopte zijn uitvinding “bamix®”, een samentrekking van de Franse woorden “battre” (kloppen) en “mixer” (mengen). Toen al was de bamix® in staat om zelfs de heetste vloeistoffen meteen tijdens het koken te pureren. Het geheim? De krachtige AC-motor die de verschillende hulpstukken met hoge rotatiesnelheid aandrijft. Een succesvol recept dat na 7 decennia nog steeds de harten van menig chefkok sneller doet slaan.

Getest en bewezen

70 jaar is voorbij gevlogen sinds de eerste bamix® van de band rolde. Tot op vandaag is de keukenmachine vrijwel onveranderd gebleven. Natuurlijk zijn het kleuren- en modellengamma, de prestaties en de brede waaier aan accessoires voortdurend uitgebreid. Maar in de kern is de bamix® steeds trouw gebleven aan zijn roots: een nauwkeurig, kwaliteitsvol keukenapparaat van Zwitserse makelij. Gemakkelijk te gebruiken en te reinigen.