Navigatie

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Antonia Derksen
  In 1975 ging ons moeder naar de damesbeurs. zeis maar een keer geweest, maar kwam daar heeeel enthousiast terug met een BAMIX mixer voor al haar 6 dochters en voor haarzelf. Nu na 43 ben ik de eerste die de Bamix mixer stuk heeft. Zoals iemand hieronder al schreef mijn beste maatje is het ook in de keuken. De Bamix is mee gegroeid met mijn leven. Als student van 20 wist ik in eerste instantie niet wat ik ermee aan moest, totdat ik jam ging maken en maaltijd soepen ging maken. Daarna de kinderhapjes pureren, en noem maar op. Ik kan gerust zeggen dat ik de Bamix elke dag in de keuken gebruik. Nu stuur ik graag mijn apparaat in om te zien of ie nog te reanimeren valt. Ben heel tevreden, evenals al mijn zussen. Zo,n stoer apparaat als de Bamix ben ik niet meer tegen gekomen. Hoop dan ook dat ik mijn apparaat snel gerepareerd en al weer terug mag ontvangen. Alvast bedankt voor de moeite om mijn apparaat weer aan de praat te krijgen. Hartelijke groet Antonia
 • Geplaatst door Henk Veenbrink
  Weer een bamix gekocht. De superbox genomen dan heb je bijna de vervanger van een keukenmachine. Voor twee personen ruim voldoende.
 • Geplaatst door cor de lijster
  Langs deze weg mijn dank voor de fantastische service die ik mocht ontvangen!!!!

  Met vriendelijke groet,

  cor de Lijster.
 • Geplaatst door Marjolijn
  Blij verrast was ik toen ik ontdekte dat er een Bamix fb-pagina bestaat! Mijn Bamix heb ik aangeschaft in 1975, ik was toen 16, op een huishoudbeurs - destijds heette dat nog "damesbeurs" - ik woonde toen al zelfstandig ( tegenwoordig niet echt denkbaar) en maakte dagelijks gebruik van mijn Bamix. Pureren, kloppen, mixen je kunt het zo gek niet bedenken.... voor elke klus gebruikte ik mijn Bamix. Op mijn 56e, na 40 jaar dus, gaf hij de geest. Ik was in paniek want mn beste hulpje in de keuken was er niet meer...
  Nooit aan gedacht om eens te Googelen! Tot vandaag ...
  en tot mijn stomme verbazing worden ze nog steeds verkocht. Helaas ben ik al jarig geweest en Moederdag is ook nog lang niet in zicht dus zal ik nog even moeten wachten voor ik weer zij aan zij kan staan aan mn aanrecht met een nieuwe Bamix. Ik ben namelijk niet in de (financiële) positie om er zo maar eentje te kunnen bestellen. Maar geduld is een schone zaak. En ik hoef dus niet meer lang na te denken over een verlanglijstje want zeker is zeker, de Bamix-staafmixer staat bovenaan!

  Met vriendelijke groet,
  Marjolijn Sueters Manuputty
 • Geplaatst door Anita H.
  Dankzij een recensie via een blog bij de bamix terechtgekomen. Geen moment spijt van gehad. Heel tevreden dus. En zo te lezen kan ik er nog jaren mee vooruit.
 • Geplaatst door anna
  Onze bamix gaat altijd mee op vakantie. Hij is al een paar keer in Denemarken, Zwitserland en Italië geweest.
 • Geplaatst door Foes Eichner
  Mijn moeder en haar zusje kwamen in 1965 samen van een beurs thuis met een Bamix. Een revolutionair apparaat in die tijd. Ik heb de mijne ook al een jaar of dertig. Heb vandaag een nieuw mesje besteld. Verder blijft de Bamix ijzersterk, superpraktisch en eigentijds na al die jaren.
 • Geplaatst door Tineke Kleyn
  Ik heb een Bamix staafmixer van mijn moeder overgenomen die al bijna 50 jaar oud is. Een paar jaar geleden een nieuw mesje on line besteld. Nog altijd ben ik super tevreden over dit fantastische apparaat! Dochter heeft er nu ook een.
 • Geplaatst door Jasper
  Bamix superbox In da house! Dank MVA ( manusje van alles) alle vragen beantwoord en goed advies. Gister is alles gearriveerd. Eerste soep en smoothies zijn al gemaakt.
 • Geplaatst door Fey
  Ons Bamix-mesje vervangen met tel. begeleiding van fa. Bodart Bamix te Amsterdam : geweldige service !! Bedankt en complimenten ! Vrgr.
 • Geplaatst door verstraeten
  Wij zijn aan onze 5e bamix toe. Het blijft een topproduct dat ook bij intensief gebruik llang meegaat en op dagelijkse basis onmisbaar is in onze keuken. Wel regelmatig mesjes die komen vast te zitten. Motorrevisie om de zoveel jaar is prijzig, dus daarom toch maar om de zoveel jaar nieuwe gekocht.
 • Geplaatst door Daniel De Leeuw
  50 jaar geleden waren er in België 3 topapparaten : Bamix, Kernn Mixer en Stulz automatik totaal keukenmachine (die mijn moeder jarenlang gedemonstreerd heeft op alle beurzen in België. Die heb tot 20-25 jaar geleden gebruikt. Het was een 110 V apparaat maar met een zelfgebouwde dimmer die max 110 V doorgaf (niet echt) deed ie het prima én dus ook trappeloos regelbaar, tot de dimmer het begaf en met 230V het motorblok letterlijk in rook opging. Dus toen maar een Bamix gekocht. Na 20 jaar moet ik wel een nieuw mesje @ € 12,50 En, dankzij de site, vervangen met een spriraalsnoer. Niet eerder aan gedacht.
 • Geplaatst door A. Vuijk
  Na 35 jaar begon de bamix kuren te vertonen. We hebben hem opgestuurd en binnen een week kregen we hem weer gerepareerd terug. We zijn blij dat we hem weer kunnen gebruiken, want we zouden hem niet kunnen missen. Zelfs niet na al die jaren. Nu kan hij er weer een lange tijd tegenaan. Bedankt Bodart! Top!
 • Geplaatst door Marianne deVries
  Mijn moeder kocht indertijd een Bamix op de huishoudbeurs. Op mijn 25e volgde ik haar voorbeeld. Ik gebruik de Bamix nog steeds regelmatig en heb alleen ooit een vermist mesje gekocht en nu moet ik aan een nieuwe houder. Ik ben 61 jaar. Als mijn Bamix het opgeeft, koop ik een nieuwe. Wat een top product!
 • Geplaatst door Mariëlla M
  Mijn moeder had een bamix. Geweldig. Na jaren trouwe dienst, ook door mijn zus gebruikt, heeft ie het begeven. Nu heeft zij spijt dat ze het heeft weggegooid, want wist niet dat allen onderdelen nog steeds passen en ook evt gerepareerd kan worden.
  Nadat bij mij een goedkope staafmixer het begeven had, heb ik toch gespaarde voor de geweldige bamix. Nu na 15 jaar heb ik een nieuwe aangeschaft. Niet dat hij kapot was, integendeel. Ik wilde een zwaardere. Maar mijn oude gaat naar mijn dochter, die pas op zichzelf woont. Ook zij zal het veel gaan gebruiken. Omdat zij net als ik weet; Bamix, er is geen betere.
 • Geplaatst door Yvonne Kors
  Mijn Bambix is jarig! 40 jaar geleden kocht mijn moeder een bamix! Doet het nog prima! Bravo!
 • Geplaatst door D'hondt jean
  heb al zeker een 20jaar de staafmikser nog een witte met grijs bovenstuk (antiek )deze werkt tot heden nog zoals nieuw ik maal er suiker mee muskaat noot heb één maal een hulpstuk moeten kopen daar het ding verdwenen is dus niet twijfelen om aan te schaffen
 • Geplaatst door Nina Vanwonterghem
  Ik heb al een eeuwigheid de bamix M122, die blijft het goed doen. Ik ga die verhuizen naar mijn vakantiestek en hoop met kerst een nieuwe rode M200 te krijgen voor dagelijks gebruik. Lucky me!
 • Geplaatst door Beek
  Ik heb zelf al 33 jaar de bamix in gebruik. Nog steeds mijn eerste. Vandaag in denemarken voor beide zonen een bamix gekocht voor hun uitzet. Mogen ze toch niet missen straks in hun keuken, en blijft de beste mixer.
 • Geplaatst door Dorothé van den Bogaert
  Ze mogen van mij alles hebben uit mijn keuken, als ze maar van de Bamix afblijven.
  Een geweldig apparaat!!!
  Nu, na 50 jaar!!! heeft hij het begeven en ik hoop dat hij gerepareerd kan worden.
  Voor mij nooooooiiiiittttt een andere staafmixer dan een BAMIX
 • Geplaatst door R.V.van Duivenbooden-Reep
  Dit is mijn geweldige tweede mixer.
  Totaal hebben bij elkaar tot tevredenheid ca. 35 jaar.In een woord subliem.
 • Geplaatst door régine van den broek
  alle hulde aan de bamix!ik heb één van de eerste gehad in 1965(ik ben 92 jaar) tussendoor een nieuwer model gekocht en nu de allernieuwste met alle accessoires.nu wil ik ook het nieuwe kookboek hebben.ik raad iedereen aan: koop geen andere staafmixer dan een BAMIX!!
 • Geplaatst door régine van den broek
  hallo,
  wat een mooie site van de bamix!ik lees de reacties van de gelukkige bezitters,al 30 jaar een bamix....nou,ik heb hem al vanaf het begin..1965,,,50 jaar!!!!van de huishoudbeurs.hij was toen nog saai beige en bruin!!nu heb ik de luxe swissline.alleen nog het kookboek wil ik graag hebben.is dat nieuw??ik raad hem iedereen aan.natuurlijk ingeruild voor modernere types in die 50 jaar.
  ik heb jullie gemist op de huishoudbeurs 2015! of ben ik fout?
  rECH4j
 • Geplaatst door cindy
  Zojuist telefonisch contact gehad om te informeren wat het beste bij mij zou passen. Prettig gesprek waarin alles duidelijk en rustig werd uitgelegd. Super!
 • Geplaatst door hanneke de graaff
  Hoera, voor mijn verjaardag de bamix compleet met alle hulpstukken gekregen wat een grote wens van mij was. Gelijk aan het bakken geslagen en toen alle taarten klaar waren miste ik het Multi-mes. Werkelijk, ik heb alles op z'n kop gezet, het groenafval en gewone afval bijna met een loupe onderzocht, helaas. Ik heb net maar een nieuw mes besteld. Hopelijk let ik nu beter op...
 • Geplaatst door gideon
  Een paar dagen geleden de bamix superbox opgehaald in jullie mooie pand. Heel goed voorgelicht en met een zeer tevreden gevoel huis waards gegaan. De bamix is super in gebruik en zou hem iedereen aanbevelen. Erg praktisch vind ik ook de krulsnoer, zeker wanneer je besluit deze met de wandhouder te gebruiken, geen lange losse snoer. We gebruiken de bamix voor soepen mixen stampotten eigenlijk voor alles bijna
 • Geplaatst door Herma
  Vandaag een nieuwe Bamix gekregen voor mijn verjaardag van mijn lieve echtgenoot, helemaal geweldig. De oude (32 jr oud van mijn moeder gekregen) gaat naar mijn dochter die regelmatig aangaf. Mam, heb jij geen nieuwe Bamix nodig?!? Tegenwoordig krijg je geen uitzet meer, als je het huis uitgaat. Maar voor de Bamix wil ik ieder ouder enthousiasmeren zijn kind deze mixer mee te geven. Je blijft een leven lang in gedachten doordat jij zo'n prachtig cadeau gegeven hebt. Ik spreek uit ervaring!!
 • Geplaatst door Mea
  Nog een testimonial over deze bijna onverwoestbare staafmixer. Mijn moeder heeft hem al zo lang ik me kan heugen als kind. Zelf inmiddels al 42 jaar in het bezit van deze geweldige mixer. Slechts 1 keer een reparatie ongeveer 2 jaar geleden en dat werd prima gedaan door de mensen van Bodart. Er is geen enkel apparaat in mijn huis met die levensduur!
 • Geplaatst door danny
  ik heb 3volwassen kinderen,en ze hebben er allemaal onlangs een gekregen
  ik heb er ook een aangeschaft.
  toen de kinderen klein ware(zo'n 34 jaar geleden)hadden we dat ook aangeschaft,en daar heeft NOOIT iets aan gemankeerd....is trouwens nog àltijd in gebruik,èn in prima staat(kompleet)
  ik heb hem weggegeven aan mensen die het niet breed hebben.
 • Geplaatst door Tim de Klerk
  Tja ik dacht dat ik een uitzondering was maar nu lees ik dat er meer zijn die de Bamix al meer dan 40 jaar in gebruik hebben. het enige apparaat dat ik ken dat aan al mijn verwachtingen voldoet. Helaas nu is hij stilgevallen. Zomaar op een dag toen ik een soepje wilde maken. Ik sta voor een groot dilemma! Een nieuwe kopen of eerst proberen deze te laten repareren. Misschien is er maar een klein defectje aan. Maar nieuw is ook leuk.
 • Geplaatst door Karina
  YES ! Ik heb er één. De bamix was een lang gekoesterde wens. Sinds gisteren, 1 augustus 2014 trotse bezitter. Ik maak me op voor het betere staafmixen.
 • Geplaatst door Marja
  Bamix gekocht 30-3-2001 op aanraden van mijn schoonzuster op de huishoudbeurs. Super blij mee geweldig apparaat. juli 2014 geeft hij de geest ik dacht oh nee hé.... dat gaat me geld kosten. Bodart gebeld en daar werd gezegd breng maar langs kan altijd worden gerepareerd en ja hoor voor € 31,64 weer als nieuw!!! En ik ben zo blij dus mensen geen nieuwe kopen maar eerst na Bodart vriendelijke mensen met service...... Bodart Topper!!!!!!
 • Geplaatst door S deRooij
  Gezien de lange levensduur van de bamix is het raadzaam om de bamix op te nemen in het testament.(voorkomt een hoop geharrewar met de erven)
 • Geplaatst door yulan smit
  Mijn Bamix, die ik overal voor gebruik tijdens het koken, doet het nog steeds. Hij is al 41 jaar oud. Mijn moeder had hem destijds voor me gekocht. Wat fijn dat de hulpstukken gewoon passen en te koop zijn. Ik beveel hem altijd overal aan!! Volgens mij het beste apparaat wat ik in huis heb. Een tevreden gebruiker uit Bussum.
 • Geplaatst door René Graanstra
  Ruim 25 jaar geleden door een buurvrouw op het bestaan van Bamix geattendeerd, daarna heb ik er 3 aangeschaft, 2 voor professioneel gebruik, 1 voor thuis. Ik ben sindsdien ook fan en onbezoldigd vertegenwoordiger van Bamix, ik beveel `m overal aan en iedereen is lovend. Firma Bodart, hartelijk dank voor deze geweldige machine!!! Bovendien zijn de mensen van Bodart heel erg vriendelijk en super servicegericht, hulde.
 • Geplaatst door Hanneke Augustijn
  Zo jammer!! Vanochtend bij het maken van een fruithap voor mijn kleindochter heeft na ruim39 jaar mijn Bamix het voor het eerst af laten weten. Volgend jaar maar weer een keertje huishoudbeurs?
 • Geplaatst door ERIK
  Ruim 40 jaar geleden liet Moeder zich op de HH-beurs een Bamix M100 staafmixer (serienr.2551047) \"aansmeren\": het is nooit meer stil geweest in huis
  Geen soep e.d. meer zonder...
  Sindsdien is het ook ons standaard huwelijkscadeau en bij zgn housewarmings (alleen goede bekenden)
  De oude is nog bijna dagelijks in gebruik en sinds kort is er een 2e met lange steel (G350) bijgekomen.
  Het klinkt allemaal misschien als een reclame, maar dat is niet anders, ere wie ere toekomt!
 • Geplaatst door Marieke
  Al 5 jaar de bamix met kleine hakker in bezit. Gekocht op de huishoudbeurs. oma`s en ouders hebben de bamix al sinds het ontstaan. gebruik in hete gerechten om te mixen. Slagroom in een paar seconden klaar. Magere melk supersnel opkloppen voor een heerlijke capuccino, etc. Vandaag voor mijn verjaardag de Slicesy gekregen! Dit is Degelijk materiaal en alle ander malers, mixers, schaven en raspen kunnen de deur uit!
 • Geplaatst door Heleen
  Sinds een paar weken in huis. Fantastisch met de ronde schijf klop je magere melk tot slagroomdikte, die je overal luchtig doorheen kan doen en zo in een handomdraai een luchtige milkshake of yoghurtmouse maakt
 • Geplaatst door martijn
  De beste mixer ooit zowel thuis als prof.
 • Geplaatst door Elisabeth Post-Heinis
  Helemaal met marieke gieling eens......!
  Mijn Bamix is zeker meer dan 40 jaar in gebruik en ook nooit iets mee gehad.
  En onze kinderen hebben er natuurlijk 1 van ons gekregen.....!
  Hulde Bodart.
 • Geplaatst door Ellen
  Aan Erik
  Sinds een jaar gebruik ik een Bamix staafmixer mono/de luxe. Ik ben zeer tevreden over de staafmixer. Na een paar maanden bleek het echter nodig de veerlippen van het hulpstukn met een tang naar binnen te drukken. Daarna werkte de staafmixer weer uitstekend. (in mijn gebruiksaanwijzing, pag 9.)
  Hopelijk kan het probleem op die manier verholpen worden.
 • Geplaatst door Xandra Toethuis
  Fijne winkel! Ben in de winkel geweest met een oude Bamix en die is nagekeken en als nieuw gemaakt. Ze kennen de machines en komen zelfs bij de fabriek. Er wordt heel goed meegedacht. Je wordt hier professioneel en hartelijk geholpen.
 • Geplaatst door marieke gieling
  Mijn eigen Bamix gaat al zo`n 34 jaar mee Destijds gekregen van mijn moeder op de Huishoudbeurs in de RAI te Amsterdam. Dat was de enige locatie in Nederland waar je een Bamix kon aanschaffen want het was toen belangrijk dat je eerst de demonstratie kon zien.
  Nooit iets mee gehad, geen enkele reparatie uitgevoerd. Het beste apparaat in ons huishouden!
  Ik ben er dus nog steeds na al die jaren geweldig tevreden over, vooral nu ik gezien heb dat er allerlei hulpstukken bij te koop zijn.
  Ik kwam op de website omdat ik nu overweeg een Bamix aan te schaffen voor mijn werk. Er moet veel gepureerd worden, ook harde groentes en fruit, noten etc. etc. Ik moet alleen de directie nog zien te overtuigen......
  Hulde Bodart bv/Bamix!
© 2012 - 2019 WEBSHOP Bodart bamix | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Familyblend/ Awin, Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.