Recepten

Elke maand posten wij nieuwe recepten, om met je bamix uit te testen. 
In bovenstaande slideshow tonen we steeds de nieuwste recepten. 

per pagina
  • Spread met broccoli, pompoen of paprika
    Spread met broccoli, pompoen of paprika

    Ingrediënten:
    1 ajuin
    1 teentje look
    Verse kruiden
    ¾ kop plattekaas
    Broccoli/ pompoen/ paprika

  • Spikkeltaart
    Spikkeltaart

    Ingrediënten (voor de biscuit)
    - 6 eieren
    - 200 g kristalsuiker
    - 200 g bloem
    - 1 koffielepel bakpoeder
    - 1 dopje vanille-extract
    - Zout

  • Paaseikoekjes
    Paaseikoekjes

    Ingrediënten (voor +/- 40 koekjes)
    - 150 g zachte boter (kamertemperatuur)
    - 100 g kristalsuiker
    - 220 g bloem
    - 1 ei
    - 4 el cacao

    Voor het glazuur
    - 125 g bloemsuiker
    - 2 el water

  • Pittige Brownies
    Pittige Brownies

    Ingrediënten∙ 140 gr chocolade
    ∙ 4 eieren
    ∙ 300 gr suiker
    ∙ 120 gr bloem
    ∙ 250 gr bakboter
    ∙ 1 theelepel chili peper of chilivlokken

    BereidingKlop de eieren met de suiker. Doe dit met behulp van een mixer.Smelt de…

  • Baba Ganoush
    Baba Ganoush

    Ingrediënten:
    * 500-600 g aubergine
    * 2-3 teentjes knoflook
    * 60 ml lichte tahin
    * ½ theelepel komijnpoeder
    * 4-5 eetlepels versgeperst citroensap
    * ...

  • Funfetti Cream
    Funfetti Cream

    Ingrediënten
    250 ml volle room
    120 g mascarpone
    125 g cake mix
    100 g sprinkles
    Doe de room en volle room in een kom. Met de bamix klopper, meng je de twee ingrediënten tot ze bijna helemaal gecombineerd zijn. Voeg nu ...

  • Mocktail margarita
    Mocktail margarita

    Ingrediënten∙ 24 cl sinaasappelsap
    ∙ 8 cl limoensap
    ∙ 4 cl agave siroop
    ∙ 1 limoen
    ∙ Kristalsuiker

    BereidingDoe enkele ijsblokjes in een beker en giet hierbij alle vloeibare ingrediënten. Mix heel grondig met bamix…

  • Mermaid bowl
    Mermaid bowl

    Ingrediënten∙ 25 cl kokosmelk
    ∙ 2 kleine bananen, idealiter bevroren
    ∙ 30 g havervlokken
    ∙ 2 eetlepels agave- of ahornsiroop
    ∙ 1 eetlepel chiazaad
    ∙ 1/4-1/2 koffielepel spirulina of blauwalgpoeder

    BereidingDoe alle…

  • Babyvoeding: hapje met kiwi, banaan en courgette
    Babyvoeding: hapje met kiwi, banaan en courgette

    Ingrediënten∙ 3 courgettes, gehalveerd en in schijfjes gesneden
    ∙ 2 appels, geschild, ontdaan van het klokhuis en in stukjes gesneden
    ∙ 3 kiwi’s, geschild en in stukjes gesneden

    BereidingStoom de courgette en de appels…

  • Avocado dip
    Avocado dip

    Ingrediënten∙ 60 g biologische yoghurt
    ∙ 1 rijpe avocado
    ∙ 1 eetlepel vers limoensap
    ∙ 1 teentjes knoflook
    ∙ Verse koriander, versnipperd
    ∙ Peper en zout

    BereidingVoeg de rijpe avocado, de knoflook, de yoghurt en het…

  • Paprika puree
    Paprika puree

    Ingrediënten∙ 3 rode paprika’s
    ∙ 1 kg aardappelen (kruimig, geschild)
    ∙ 1 teen knoflook (fijngesneden)
    ∙ 5 el extra zuivere olijfolie

    BereidingVerwarm de oven op 200 °C.Leg de paprika's op een met bakpapier beklede…

  • Frambozen Fruit Roll-Ups
    Frambozen Fruit Roll-Ups

    Ingrediënten250 gram frambozen
    Limoensap

    BereidingMix de frambozen met het bamix multimes tot een gladde massa in de mengbeker.Meng er naar smaak zoetstof en limoensap onder.Giet het mengsel in een pan/bakplaat bekleed met…

  • Rode bietensoep
    Rode bietensoep

    Ingrediënten∙ 500g rauwe rode biet
    ∙ 2 wortels
    ∙ 200g aardappelen
    ∙ 1/2 eetlepel olijfolie
    ∙ 1 witte ui
    ∙ 2 teentjes look, gekneusd
    ∙ 1 liter groentebouillon
    ∙ 1 el tomatenpuree
    ∙ 2 laurierbladeren
    ∙ 1/2 kl…

  • Bladerdeeg Kerstboom met pesto (video)
    Bladerdeeg Kerstboom met pesto (video)

    Een origineel hapje met de feestdagen

  • Gevulde kwartel met zoete aardappelpuree en portosaus
    Gevulde kwartel met zoete aardappelpuree en portosaus

    Ingrediënten (voor 4 personen, 2 kwartels pp) ∙ 800 g zoete aardappels, geschild en in blokjes gesneden
    ∙ 4 el hazelnootolie
    ∙ peper en zout
    ∙ handvol hazelnoten, gehakt
    ∙ blaadjes van een 5-tal takjes tijm

    Voor de…

  • Mini-pavlova’s met passievruchtencurd
    Mini-pavlova’s met passievruchtencurd

    Ingrediënten (voor 10 mini-pavlova’s)Voor de pavlova’s

    ∙ 3 eiwitten
    ∙ snuifje zout
    ∙ 150 g kristalsuiker
    ∙ 1 el maïzena
    ∙ 2 tl witte wijnazijn

    Voor de passievruchtencurd

    ∙ 10 passievruchten
    ∙ 200 g…

per pagina
© 2012 - 2018 WEBSHOP Bodart bamix | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel