bamix® Baby Box

De bamix Baby Box vormt het ideale startpakket voor jonge ouders.

Elke dag het eten voor je baby bereiden, is een intensieve taak. Het is daarom handig om een bamix in huis te hebben, die je helpt om de taak snel en goed uit te voeren. bamix is makkelijk te bewaren en schoon te houden. Want laten we eerlijk zijn, niemand vindt het leuk om af te wassen.

Zelfgemaakte babyvoeding is niet alleen goedkoper en gezonder, maar zorgt bovendien ook voor meer afwisseling. U weet precies wat uw baby eet. Geen verborgen zout of suikers. Enkel de door u uitgekozen ingredi­ënten. Uw kindje krijgt precies datgene wat hij of zij op dat moment no­dig heeft. Uw baby vindt het waarschijnlijk ook lekkerder. Ontdek samen welke smaakcombinaties de favoriet zijn van uw baby. De intensieve, persoonlijke zorg die u aan de voeding van uw kind be­steedt, versterkt jullie band. Uw kind merkt dat zijn voeding met liefde werd bereid. Als dat geen geweldige manier is om uw baby (op) te voeden!

Alle onderdelen die met voedsel in contact komen, zijn van superieure kwaliteit; ze zijn geschikt voor voedingswaren, zijn roestvrij en nemen geen smaak of geur op.

 • bamix® Baby Box
  bamix® Baby Box

  › Het ideale cadeau voor jonge gezinnen
  › Aantrekkelijk modern design
  › Voor veel meer dan enkel babyvoeding
  › Inclusief receptenboekje voor babyvoeding
  › Met handig potje voor onderweg

  € 199,00
© 2012 - 2018 WEBSHOP Bodart bamix | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel