Algemene voorwaarden

Algemene bepalingen

Dit zijn de algemene voorwaarden van Bodart Bamix BV, gevestigd aan de Prinsengracht 242, 1016 HE, te Amsterdam.

Telefoonnr: 020-6220498

E-mail: info@bamix.nl

Btw.nr: NL001642194 B01.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de nakoming van alle overeenkomsten die worden gesloten tussen Bodart Bamix BV en de klant via de internetsite van Bodart Bamix BV.

U gaat akkoord met deze algemene voorwaarden wanneer de bestelling definitief geplaatst wordt. U krijgt de mogelijkheid om voor het tot stand komen van de koop de algemene voorwaarden te raadplegen op de internetsite van Bodart Bamix BV.

 

Koopovereenkomst

Via de website van Bodart Bamix BV kunnen artikelen gekocht worden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst die gesloten wordt tussen Bodart Bamix BV en de klant. Deze overeenkomst wordt gesloten doordat u de bestelprocedure volgt zoals op de site aangegeven wordt en daarna de bestelling definitief bevestigt.

Alle opgaven door Bodart Bamix BV van prijzen, specificaties, producten en diensten wordt met grote zorgvuldigheid gedaan. Wij kunnen echter niet instaan voor de juistheid hiervan of het feit dat zich afwijkingen voor kunnen doen. Bodart Bamix BV is niet gebonden aan overeenkomsten die zijn aangegaan op basis van op de site voorkomende onjuiste informatie.

 

Prijzen

De op de site aangegeven prijzen zijn inclusief BTW maar zonder verzendkosten. U zal, voordat de koopovereenkomst definitief tot stand komt, op de hoogte gesteld worden van de hoogte van de verzendkosten via de webshop.

Bodart Bamix BV kan op ieder gewenst moment haar prijzen en tarieven aanpassen. Overeengekomen prijzen zijn slechts bindend voor reeds afgesloten overeenkomsten.

Retourneren en klachten

Retourneren en klachten dienen binnen 24 uur na ontvangst van het pakket bij Bodart Bamix BV gemeld te worden. Hierna heeft u 7 dagen de tijd om het pakket te retourneren volgens de regels en aanwijzingen in Verzenden en Retourneren.

Betalen & Veiligheid

Bodart Bamix BV gaat zorgvuldig met uw gegevens om. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor onze dienstverlening. Uw rekeningnummer, e-mailadres en adresgegevens worden uitsluiten gebruikt t.b.v. de verzendingen en evt. het op de hoogte houden van acties m.b.t. de websites www.bamix.nl. Uw gegevens zullen door ons niet aan derden worden verstrekt.

Privacy verklaring

Bodart Bamix BV gaat zorgvuldig met uw gegevens om. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor onze dienstverlening. Uw rekeningnummer, e-mailadres en adresgegevens worden uitsluitend gebruikt t.b.v. de verzendingen en evt. het op de hoogte houden van acties m.b.t. www.bamix.nl. Uw gegevens zullen door ons niet aan derden worden verstrekt.

Betaalmogelijkheden

Vooruit betalen middels bankoverschrijving

U kunt het totaalbedrag dat u op uw orderbevestiging vindt onder vermelding van uw bestelnummer overmaken op ABN Amro 46 60 11 695 t.n.v. Bodart Bamix BV. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt meestal 1 tot 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling d.m.v. een overschrijving bij Bodart Bamix BV is bijgeschreven, overschrijven vanuit het buitenland kan ca. 5-7 werkdagen duren.

Codes voor buitenland betalingen:

IBAN: NL35ABNA0466011695

BIC: ABNANL2A

© 2012 - 2018 WEBSHOP Bodart bamix | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel